نویسنده: علی عبدالرضایی
سال انتشار: ۱۳۹۵
چاپ اول
کلیه حقوق این اثر برای نویسنده و نشر کالج شعر محفوظ است
دانلود کتاب دیل گپ
تمهید اول کتاب
نام علی عبدالرضایی را همیشه با دنباله خوانده بودم. دنبالهای از کلمات که چیزهایی را به او نسبت میداد. شاعر، نویسنده، نظریهپرداز ادبی و فکرپرداز. این آخری همیشه برایم جالب، مرموز و هیجان انگیز بود. فکرپرداز، تا همین چند وقت پیش برایم تنها یک عنوان دهان پُر کن بود، تا اینکه با علی عبدالرضایی آشنا شدم و پای بحثهایش نشستم و با او همکلام شدم. در همین بازه زمانی نه چندان بلند چیزهای جدید زیادی از او شنیدم و با نوع نگاه متفاوتی آشنا شدم که تنها میتوانست حاصل یک چیز باشد؛ فکرپردازی.
کتابی که مقابل شماست منتخبی از یادداشتهای علی عبدالرضایی در فضای مجازی است. جایی که آزادانه و بدون سانسور به بیان نقطه نظراتش پرداخته و به معنای واقعی، حاصل تفکرات و فکرپردازیهایش را بدون چشم داشتی در اختیار همه قرار داده است. حتی اگر جایی درد و دلی کرده یا خاطرهای تعریف کرده، به دنبال کارکرد فکرپردازانهاش بوده است.
در این کتاب، تلاش شده نوشتههای جذابتر و پُر مغزتر علی عبدالرضایی گرد آوری شود. “دیله گپ” بر خلاف کتابهای دیگری که از علی عبدالرضایی خواندهاید شعر نیست، داستان نیست؛ تفکر خالص است. تفکر پرداخت شدهای که در دل هر کلمهاش سالها تجربه، سالها درد اجتماعی و سالها اندیشه نهفته است. یقین دارم مطالعه کتاب پیش رو، در بسیاری از زمینهها نوع نگاهتان را به مسائل مختلف تغییر خواهد داد و در آینده برای شناخت بهتر زوایای پنهان رویدادهای گوناگون، به شما کمک شایانی خواهد کرد. چرا که صاحب این تفکرات با بیان آنها قصد سخنرانی ندارد، بلکه تلاش میکند چگونه فکر کردن را به مخاطبانش بیاموزد و به آنها نشان دهد، همیشه زاویهی تازهای برای بررسی رخدادهای پیرامون زندگی بشر وجود دارد.
امید است با مطالعهی این کتاب درهای تازهای در اندیشهی آوانگارد به روی شما عزیزان گشوده شود.
مهیار صابری
تمهید دوم کتاب
“ديلِ گپ” گيلكىست و معناى حرف دل میدهد. میگويند كه در جايى حرف دل و عقل به هم میرسند و به اين تقاطع نام خرد دادهاند. فكرپردازیهاى على عبدالرضايى اغلب در همين نقطه تقاطع اتفاق میافتند. میان مطالبی که این روزها نمیشود در هر جایی شنید و یا در هر صفحهاى خواند، نظرم را یادداشتهایی جلب کرد که در کتاب پیش رو گردآوری شده است. در این کتاب، همانگونه که چندین علی عبدالرضایی هست، چند و چندين منش گفتاری و نوشتاری را خواهيد خواند.
همهشان خواندنیست؛ به طرز فجیعی خواندنی، و من آنها را در مطالبی که قبلن مهیار صابری نیمی از آن را گرد آورده بود جا دادم که چیزی حیف نشود.
حیف است این همه را نخواند؛ نخواند و نشنید. مدام دعوت میشوید به فکر، به شور، به شعور و از همه بیشتر حتی به شعر.
پس بخوانید، بشورید، بشعورید و بیاندیشید.
آمنه باجور
همچنین نسخه صوتی این کتاب را میتوانید از وبسایت نشر آوای بوف دانلود کنید.