دیل گپ_علی عبدالرضایی

نویسنده: علی عبدالرضایی
سال انتشار: ۱۳۹۵
چاپ اول
 کلیه حقوق این اثر برای نویسنده و نشر کالج شعر محفوظ است

دانلود کتاب دیل گپ

تمهید اول کتاب

نام علی عبدالرضایی را همیشه با دنباله خوانده بودم. دنباله‌­ای از کلمات که چیزهایی را به او نسبت می­داد. شاعر، نویسنده، نظریه­‌پرداز ادبی و فکرپرداز. این آخری همیشه برایم جالب، مرموز و هیجان انگیز بود. فکرپرداز، تا همین چند وقت پیش برایم تنها یک عنوان دهان پُر کن بود، تا این­که با علی عبدالرضایی آشنا شدم و پای بحث­هایش نشستم و با او هم‌کلام شدم. در همین بازه زمانی نه چندان بلند چیزهای جدید زیادی از او شنیدم و با نوع نگاه متفاوتی آشنا شدم که تنها می‌­توانست حاصل یک چیز باشد؛ فکرپردازی.

کتابی که مقابل شماست منتخبی از یادداشت­‌های علی عبدالرضایی در فضای مجازی است. جایی که آزادانه و بدون سانسور به بیان نقطه نظراتش پرداخته و به معنای واقعی، حاصل تفکرات و فکرپردازی­‌هایش را بدون چشم داشتی در اختیار همه قرار داده است. حتی اگر جایی درد و دلی کرده یا خاطره­ای تعریف کرده، به دنبال کارکرد فکرپردازانه­‌اش بوده است.

در این کتاب، تلاش شده نوشته‌های جذاب­تر و پُر مغزتر علی عبدالرضایی گرد آوری شود. “دیله گپ” بر خلاف کتاب­‌های دیگری که از علی عبدالرضایی خوانده‌اید شعر نیست، داستان نیست؛ تفکر خالص است. تفکر پرداخت شده­‌ای که در دل هر کلمه­‌اش سال‌ها تجربه، سال­‌ها درد اجتماعی و سال‌ها اندیشه نهفته است. یقین دارم مطالعه کتاب پیش رو، در بسیاری از زمینه­‌ها نوع نگاه‌تان را به مسائل مختلف تغییر خواهد داد و در آینده برای شناخت بهتر زوایای پنهان رویدادهای گوناگون، به شما کمک شایانی خواهد کرد. چرا که صاحب این تفکرات با بیان آن­ها قصد سخنرانی ندارد، بلکه تلاش می­کند چگونه فکر کردن را به مخاطبانش بیاموزد و به آن­ها نشان دهد، همیشه زاویه­‌ی تازه‌ای برای بررسی رخدادهای پیرامون زندگی بشر وجود دارد.

امید است با مطالعه‌­ی این کتاب درهای تازه‌ای در اندیشه­‌ی آوانگارد به روی شما عزیزان گشوده شود.

مهیار صابری

تمهید دوم کتاب

“ديلِ گپ” گيلكى­ست و معناى حرف دل می‌دهد. می‌گويند كه در جايى حرف دل و عقل به هم می‌رسند و به اين تقاطع نام خرد داده‌­اند. فكرپردازی‌هاى على عبدالرضايى اغلب در همين نقطه تقاطع اتفاق می‌­افتند. میان مطالبی که این روزها نمی‌­شود در هر جایی شنید و یا در هر صفحه­‌اى خواند، نظرم را یادداشت­‌هایی جلب کرد که در کتاب پیش رو گردآوری شده است. در این کتاب، همان­گونه که چندین علی عبدالرضایی هست، چند و چندين منش گفتاری و نوشتاری را خواهيد خواند.

همه‌­شان خواندنی‌ست؛ به طرز فجیعی خواندنی، و من آن­‌ها را در مطالبی که قبلن مهیار صابری نیمی از آن را گرد آورده بود جا دادم که چیزی حیف نشود.

حیف است این همه را نخواند؛ نخواند و نشنید. مدام دعوت می­شوید به فکر، به شور، به شعور و از همه بیشتر حتی به شعر.

پس بخوانید، بشورید، بشعورید و بی­اندیشید.

آمنه باجور

همچنین نسخه صوتی این کتاب را می‌توانید از وب‌سایت نشر آوای بوف دانلود کنید.

اشتراک بگذارید!