و این سند تاریخی درباره نظریه براندازی

وقت ایرانارشیسم

نظریه براندازی یک شبه در سال 96 به‌دنیا نیامده بلکه نتیجه سالها کار و نظریه‌پردازی‌ست. برای اینکه چنین اتمسفر سیاسی‌ای را بشناسید باید به عناصر تشکیل‌دهنده آن توجه کنید. هشت سال پیش یعنی چهار سال قبل از قیام فرودستان، دست این‌روزهای جاعش را خوانده بودم مثلن فهم و درک بحث قدیمی و کوتاه من تحت عنوان وقت ایرانارشیسم 3 بسیار ضروری‌ست، هشت سال پیش، فکر می‌کردم این مأموریت را در نهایت گروه احمدی‌نژاد عملی خواهد کرد، حالا ولی کل جاعش فرمانش را کج کرده تا ایدئولوژی تروریسم اسلامی را به جینگوییسم ملی گره بزند.

ویدیوی زیر را هشت سال پیش در یوتیوب آپلود کرده بودم یعنی چهار سال پیش از قیام فرودستان.

و اما در بحث زیر که عنوان ارزش کاندید در بالماسکه‌های انتخاباتی بر پیشانی دارد و این را هم هشت سال پیش در یوتیوب آپلود کردم، نشان می‌دهم که چگونه رمزگان و بازی نشانه‌ها عناصر حکومتی جاعش را کارگردانی می‌کنند.

بحث سوم هشت‌سال پیشم اما اختصاص داشت به انقلاب رایزومی، وقت طرح چنین بحث‌هایی هرگز فکر نمی‌کردم روزی آن را در سپهر سیاسی ایرانی به اجرا درآورم.

مطلب مرتبط: وقت ایرانارشیسم 1

 

اشتراک بگذارید!